Lediga tjänster

 

Vi söker en utbildnings/kursadministratör

100 % tillsvidaretjänst: Ansvarig utbildnings/kursadministratör.

Skeppsholmens folkhögskola, belägen mitt i Stockholm är en inspirerande plats för vuxna som vill studera. Här möts varje människa utifrån sina förutsättningar, oavsett om man vill läsa in behörighet på den Allmänna kursen eller fördjupa sig i ett specialintresse på Skriv- Musik- eller Båtbyggarkursen.

Vi söker dig positiva mycket goda administratör och organisatör. Du har en nyckelfunktion och kommer att vara ansvarig administratör för de flesta av skolans kurser och utbildningar samt med övrigt administrativt ansvar. 

Du är lätt att samarbeta med, är lösningsinriktad, strukturerad, har förmåga att prioritera och har mycket goda data/IT kunskaper. Du trivs i ett dynamiskt och öppet kreativt klimat med deltagare, kollegor och övrig personal. Du är också noggrann, ansvarskännande och serviceinriktad. 

Du kommer till en kreativ utvecklingsinriktad arbetsplats med högt i tak. 

Dina huvuduppgifter är kursadministration inklusive intyg, digitalt antagningsarbete, rapporter med ansvar för Schoolsoft. Du arbetar med service och information till deltagare, pedagoger och skolledning. Övriga uppgifter är dokumentation, årshjul, kvalitetsarbete och delat ansvar för hemsida. 

Välkommen att skicka in personligt brev, cv och löneanspråk. Senaste ansökningsdag 2024-04-24, till ansokan@skeppsholmensfolkhogskola.se

 

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot samtal angående tjänsten.

Kollektivavtal finns. Tillträde 5 augusti.