Lediga tjänster

Köksassistent 100% dagtid till kreativ miljö på folkhögskola

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
I en trivsam kreativ miljö på Skeppsholmen, studerar unga vuxna allmän kurs, musik, båtbyggeri, foto- och skrivarkurser. Vi är stolta över vårt kök där vi serverar vegetarisk mat varje dag.

Vi söker dig positiva och kreativa sökande som kan laga mat, är noggrann, är lätt att samarbeta med och är intresserad av människor i en trivsam miljö. Du är kocken behjälplig med att förbereda lunchen.

Krav: Du förstår och pratar god svenska.

Skriv ett kort brev om dig själv med cv och löneanspråk. Välkommen med din ansökan senast 2022-06-19 . Vi påbörjar genomgång av ansökningarna redan efter en vecka.

Tidsbegränsad 22/23/tillsvidareanställning.

SLUPSKJULSVÄGEN 12
11149 STOCKHOLM

Ansök senast 19 juni 22.59 (om 16 dagar)
Ange referens Kök hösten 2022 i din ansökan
Mejla din ansökan till
ansokan@skeppsholmensfolkhogskola.se

Engagerad lärare i svenska som andra språk

Skeppsholmens folkhögskola är en inspirerande plats för vuxna som vill studera. Här möts varje människa utifrån sina förutsättningar, oavsett om man vill läsa in gymnasiebehörighet på den Allmänna kursen eller fördjupa sig i ett specialintresse på Skriv- Musik- Illustration&Storytelling- eller Båtbyggarkursen. Vårdkursen är en utbildning till sjukvårdsbiträde. Etableringskursen riktar sig till nyanlända. SMF – studiemotiverande folkhögskolekurs – är för den som vill komma igång med studier.

Skolan är belägen centralt mitt i Stockholm, på den vackra ön Skeppsholmen samt i både Häggvik och Sollentuna. Nyckelord för oss är kunskap, delaktighet och reflektion. Vi tror på lärande i en öppen, nyfiken miljö där man möter varandra med ömsesidig respekt. Skeppsholmens folkhögskola är en skola med c:a 250 deltagare på heltidskurserna.

Skolan söker nu en lärare i svenska som andra språk, 100% tjänst under perioden 11 juli – 12 augusti.

Tjänsten är ett fem veckors vikariat som lärare i svenska som andra språk i Häggvik (Sollentuna). Vi söker dig som är en engagerad lärare med både erfarenhet och adekvat utbildningsbakgrund för undervisning av vuxna studerande i svenska som andra språk.

Skolan kan eventuellt komma att ha fortsatt behov av lärare till hösten.
Krav: Erfarenhet av undervisning i svenska som andra språk.

Tillträde 11 juli 2022.

Välkommen att maila din ansökan med personligt brev och cv, till ansokan@skeppsholmensfolkhogskola.se senast 2022-05-27. Märk ansökan ”Svenska som andra språk”.

Ansök senast 27 maj (om 17 dagar)
Skicka gärna in din ansökan tidigare, då vi behandlar ansökningarna fortlöpande.

Ange referens Svenska som andra språk i din ansökan
Mejla din ansökan till
ansokan@skeppsholmensfolkhogskola.se