Lärare i matematik 60%

SKEPPSHOLMENS FOLKHÖGSKOLA
Skeppsholmens folkhögskola är en inspirerande plats för vuxna som vill studera. Här möts varje människa utifrån sina förutsättningar, oavsett om man vill läsa in behörighet på den Allmänna kursen eller fördjupa sig i ett specialintresse på Skriv- Musik- eller Båtbyggarkursen. Etableringskursen riktar sig till nyanlända. SMF – studiemotiverande folkhögskolekurs – är för den som vill komma igång med studier.

Skolan ligger centralt mitt i Stockholm, på den vackra ön Skeppsholmen. Nyckelord för oss är kunskap, delaktighet och reflektion. Vi tror på lärande i en öppen, nyfiken miljö där man möter varandra med ömsesidig respekt. Skeppsholmens folkhögskola är en skola med c:a 200 deltagare på heltidskurserna.

Skolan söker nu en lärare i matematik 60%.

Vi söker dig utbildade, erfarna, pedagogiska och engagerade mattelärare. Du som brinner för ditt ämne och att stödja och motivera deltagare till att utvecklas inom matematik. Du har förmåga att arbeta med matematik både på lägre nivå och vid behov även på något högre nivå. Du arbetar i huvudsak inom allmän kurs samt med studiemotiverande folkhögskolekurs. Du trivs i en miljö med högt i tak, att få deltagare att växa och att samarbeta i ett härligt arbetslag.

Tjänsten kan eventuellt kombineras med annan lärartjänstgöring.

Krav: Erfarenhet av undervisning i matematik och högskolestudier i matematik.

Tillträde 10 augusti 2021.

Välkommen att maila din ansökan med personligt brev och cv, till ansokan@skeppsholmensfolkhogskola.se senast 2021-04-28. Märk ansökan ”Matematik”.

Skicka gärna in din ansökan tidigare, då vi behandlar ansökningarna fortlöpande.

Båtbyggarlärare 50-60%
Vi söker en ytterligare båtbyggarlärare till skolans Båt- och skeppsbyggarutbildning. Du är en god pedagog med lång erfarenhet av båtbyggeri med relevant utbildning.

Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och cv till ansokan@skeppsholmensfolkhogskola.se senast 2021-04-19
Tillträde juni-augusti 2021